fredag 17 augusti 2012

Käraste dagboken.

Foto: Och så här ser Dröm- och dagboken ut inuti... (på ett av uppslagen...)

http://snarpanswebshop.jetshopfree.se/drom-och-dagbok-c-167-1.aspx 

Foto: Kreativ Insikt
Mitt i alla tankar om skola och resande så kom min och My´s dagbok ut på marknaden...
Jag har inte bläddrat i den själv än, så nytt är det, men den finns för beskådan på Formex nu i helgen (Kreativ insikts monter).
My var där idag och det är hon som fotograferat den översta bilden. Dagboken är väldigt speciell för mig och det gör mig alldeles varm i hjärtat att den är klar. Jag har skrivit dagbok i hela mitt liv... eller i alla fall sedan jag var 5 år och lärde mig skriva. Jag har sparat alla mina dagböcker och var och en av dom ger mig så mycket glädje och så många minnen. Bara tanken på att barn kommer fylla dessa böcker med texter, tankar och drömmar gör mig lycklig, att den dessutom är FULL med stärkande affirmationer och fylla-i sidor där barnen får tänka ut vad som är bäst för just dom och locka till självständigt tänkande får mig att bli alldeles YR av stolthet!

Kram
Mika
Foto: Kreativ Insikt
Illustrationer Mikaela Nordlund

10 kommentarer:

 1. jag önskar att jag kände någon som jag kunde ge den till. Den är så fin! Tyvärr tror jag inte att min yngsta son vill skriva dagbok. Kanske får köpa den till mig sjålv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha... ja... gör det. Annars får du vänta tills du får barn-barn! ;)

   Radera
 2. Vilken fin dagbok! Åh, jag har också ett speciellt förhållande till dagböcker, började skriva när jag var åtta. Kommer du sälja den på bokmässan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Den kommer finnas i barnens bokklubb/Snårpan montern. Jag ska göra en karta till alla som vill!!

   Radera
 3. Ååh, så himla fin! Förstår att du känner dig stolt :)
  Jag skrev också dagbok i många år när jag var yngre, sen övergick jag till att skriva dagbok på nätet i ett community. Nuförtiden är det inte alls dagbok, utan blogg ibland och så en miljard facebookuppdateringar ;) Tiderna förändras verkligen, haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det samma här. Problemet med blogg och fb är bara att man inte kan skriva det man verkligen känner just i det ögonblicket. Man måste sortera och fundera... "vem kommer läsa detta?" eller "Kommer detta påverka min framtid och i så fall hur?"
   I en dagbok kan man bara gödsla ut sina tankar och funderingar utan att någon annan tar skada eller nytta av det.

   Radera
 4. Hej.
  Den fina dagboken ligger här på mitt skrivbord - alldeles nära mig. Den är så fin och det blir julklapp till Julia. Du inspirerar hela vår familj med dina underbara illustrationer. Vi är stolta över att vara släkt med dig.
  Kram
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va? Har du den redan! Hahaha... Innan mig till och med! ROligt att du tycker om den!
   Och jag är vansinnigt glad och stolt över att vi är släkt vi med!
   Kram

   Radera
 5. Verkligen fin! Jag älskar dagböcker och har skrivit hela mitt liv. Jag har dem sparade i lådor och tycker om att gå tillbaka och läsa ibland - även de pinsamma tonårsfunderingarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är dom bästa! Aldrig har man väl varit så melodramatisk och vuxen som i tonåren? :)

   Radera