torsdag 19 september 2013

Vill bara säga hej!

OVill bara säga hej till er alla...jag är lite fundersam nu om dagarna. Tror det beror på det som infaller varje månad några dagar efter fullmåne. 
Det jag funderar på är hur jag och min sambo tycks ha så olika tider att det inte känns som jag känner honom längre. När jag är hemma så jobbar han och tvärt om. När jag sover är han vaken och när jag är i ena rummet är han i andra. I helgen är vi i olika länder... Tänk om vi befunnit oss i samma kök... Då skulle jag bjudit in goa vänner på småplocks middag och gott vin. Nu blir det jobb framför tvn. Blä!! 

Jag ska inte gnälla mer nu... För nu är det snart fredag och jag har ett möte med en fantastiskt spännande kvinna!

Kram
Mika 


2 kommentarer:

 1. Känner igen. Ibland kan det kännas som om man är i olika länder fastän man sitter i samma kök. Sedan sommarens "händelse" har sambon och jag blivit bättre på att vara tillsammans. Vi går och lägger oss supertidigt (redan kl 22!) och hinner prata med varandra innan vi somnar. Vi har även nästan helt slutat att titta på tv och vi försöker hitta på saker som vi gör tillsammas. Vi går på yoga och jag har varit med honom på fotboll. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter helt ljuvligt... Tänk vad "händelser" kan leda till. Jag hoppas att vi kan komma dit denna gången utan en sådan dock.

   Kram!

   Radera