torsdag 15 augusti 2013

Väntar paket...

Imorgon kommer någon knacka på min dörr och lämna över ett paket. Paketet innehåller X antal kalendrar som jag illustrerat. Det är så in i nordens spännande att öppna, pilla, lukta och läsa en produkt som man själv utvecklat och funderat över... den här gjordes för över ett år sedan och NU kommer den ÄNTLIGEN!
Det är en luck-kalender som är framtagen för att användas hela året. 31 luckor med en kärleksfull mening varje dag och för varje lucka som öppnas så ändras bilden. Öppna en lucka vid läggdags varje dag och prata om den tillsammans med barnet eller varför inte köpa den till skolklassen som kan använda den varje morgon som start på skoldagen. Stäng luckorna igen och ta fram efter någon månad igen och börja om. Fungerar för sig själv eller som ett fint komplement till dagboken "Dröm och dagbok".

luck-kalender_miljo_180px
Jag skriver mer om den imorgon... men om du inte kan vänta att lägga din beställning så maila mig på mikaela.nordlund@telia.com så har du din egen inom kort. (den kostar 149:-/st. + 59:- frakt)

Kram
Mika

3 kommentarer:

 1. Det låter som en jättebra idé! Ska bli kul att se mer om den. Förstår att du är nyfiken på leveransen :)

  SvaraRadera
 2. Ser jättefin ut! Lyllo dig som färdigställer grejer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilla... Om du bara visste hur mycket material som ligger kvar i lådorna... Inte roligt men så är det. Det tråkiga är att där är mycket helt fantastiska grejor som aldrig blev något av... Du behöver bara ett endaste ja så blir den tryckt. And you'll be famous

   Radera