tisdag 16 juli 2013

Nedräkningen har startat!

Fem dagar kvar... mmmm.... borde kännas som en enkel match. Det gör det inte! Det känns som en hel evighet. Men sedan... oooooo.... får rysningar av tanken:

FYRA FANTASTISKT FRIA FERIEVECKOR!

Håll ut Mika.

Håll ut!

Kram
Mika


3 kommentarer:

  1. -och vad ska du göra dåå????
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska äta gott, sova länge, cykla med tjejerna, måla, bada... Och kanske få besök av någon som börjar på B från Göteborg? :)

      Radera
    2. Jag skulle mer än gärna vilja komma till dig, men just nu känns det ouppnåeligt (vilket jäkla ord). Jag har nog fått min beskärda del av upplevelser i sommar. Ett fantastiskt födelsedagsfirande med nära och kära. Istället flr presenter ville jag ju ha en upplevelse och hade önskat en sightseeingtur i GBG. Det byggs och så mycket förändras och jag ville se allt med början i barndomens kvartér. Det blev så fantastiskt bra. Precis som jag ville. Kul att det gick att genomföra. Hyrde en färdtjänstbuss inkl "gubbe" för 600/tim. Tror att det var ett bra pris. Vi var ute i fyra tim. Sedan festen. På min riktiga f-dag lunch med några gamla arbetskamrater på Öjareds golf rest. Trevligt och gott. Dessutom en fantastisk dag på Tjörn och Huseberg den 9 juli. Jag är nöjd men jag kan ju fortsätta att drömma och önska.
      I mina önskedrömmar finns din familj alltid med.
      Kram till er alla, alla.

      Radera