onsdag 12 juni 2013

Hemsjuk katt och sne simmande fisk.

Idag är ingen bra dag för mina husdjur. Fisken har fått fel på sin ena simblåsa och flyter därför på sidan. Först trodde jag han var död men så fick den rackaren nog av stiltjen och simmade runt runt... På sidan :(. 
Katten har hittat hem till gamla huset. Så nu är hon där. Sitter på en stubbe och ylar (jag menar ylar) Hon vill inte följa med det visar hon tydligt med hela sitt kroppsspråk. (Nu är ni super imponerade över att jag kan läsa min katts plyte... Lätt! Jag lyfte henne tidigare och fick en söndertrasad arm och ett par byxor söndersprättade. Det är ungefär så tydligt det kan bli det.)

Nu sitter jag i ateljén och muttrar över min dator som inte vill komma överens med mig... 

Kram 
Mika 


5 kommentarer:

 1. Stackars lilla katten och fisken!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag förstår dig helt. Just nu jävlas det för mig när jag ska skriva denna kommentar. Jag har försökt tre gånger nu. Om jag provar att flytta in markören in i den text jag redan skrivit för att lägga till ngt går det bara att sudda och inte att skriva. Grrrr. Det är inte kul när tekniken tjorvar

  SvaraRadera
 3. Och så kunde jag inte skriva klart min kommentar heller. Ville avsluta med: hoppas att din dag snart blir bättre och att din dator alltid gör som du vill. Kramar till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns bra. Och jag önskar dig all lycka med att skriva svar (gissar att du gör det på telefonen...) det brukar spöka då. :)

   Radera