tisdag 23 april 2013

Flytten.

Nu är vi på plats. Nåväl... Nästan i alla fall. Källaren står näst intill orörd borta i gamla huset och jag fasar lite för att börja dra i den. Det r någon eller något som inte vill att vi ska flytta för ända sedan starten så har sjukdom på sjukdom löst av varandra. Det känns som jag varit konstant sjuk sedan februari månad :(.
Det är stressande i sig... Lägg till att jag har en ny chef på jobbet som verkar väldigt förstående... Men nog sjutton måste han undra va jag är för typ.
Nej. Nu väntar ljumma sommarvindar, dagar vid havet, massor av umgänge med vänner och bekanta... Ska bara bli frisk från den senaste åkomman. Maginfluensa. Fyyyyyyyyy farao vad vidrig den sjukdomen är!

Kram
Mika

8 kommentarer:

 1. Hej. Grattis till att flytten har gått bra trts alla sjukdomar. Hoppas ni kommer att få det bra i ert drömhus. Vad tycker Alva och Tilde?? Har saknat dig här. Jag hittade ett trevligt kort från -84 tror jag. Ska maila över det till dig.
  Lycka till i huset och hoppas du blir av med den hemska sjukdomen. Man blir ju helt urpumpad av den. Många kramar. Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaaaa! Maila mig det!!!! *jättenyfiken*

   Alva och tilde stormtrivs! Trodde dom skulle tycka det var konstigt. Men nej. Dom älskar att ha "eget rum".

   Radera
 2. Är inne här för första gången (halkade vidare genom ngn annans blogg) ville bara önska dig lycka till med flytt och massor av krya!
  /Suz

  SvaraRadera
 3. Lika bra att ta alla åkommor på en gång så håller häller ni er friska länge på det nya stället, kanske. Bättre små förtretligheter än svåra sjukdomar och stora olyckor brukar min sambo säga. Kanske jag tittar förbi i sommar, eller någon annan sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh vad spännande! Jag har aldrig träffat någon bloggvän så där på riktigt (förutom Nilla då som jag sprang ner själv...)

   Radera
 4. Hallå där!
  Inte för att det kanske är någon tröst, men, vi har också varit sjuka konstant sedan februari. Längtar efter sol, värme och energi! Det är starkt att klara av en flytt under sådana förutsättningar och belöning kommer alldeles säkert när ni kan lägga det bakom er :) Lider med dig och förstår nog den känsla du får då du tänker på källaren. Been there and done that... Krya på dig och var stolt över att du faktiskt tagit dig igenom allt, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men det är lite tröst... att vi inte är ensamma... Tack för dina tröstande ord!

   Radera