söndag 9 december 2012

Färdig.

Efter att ha åkt en lång, kall, snöig natt i bil var vi äntligen framme i Stockholm. Solen strålade och hade det inte varit för dom insnöade bilarna runt om på gatorna skulle jag aldrig misstänka att det varit snöstorm här.
Gubben som kört hela vägen tyckte att vi skulle unna oss en hotellfrukost och jag höll med.
Efter frukost körde han mig till skolan och jag fick en genomgång på alla kursdeltagarnas portfolios, samt göra en presentation av min egen.
En märklig härlig gemenskap rådde i rummet. Trots att vi bara träffats en gång tidigare så var vi vänner. Bra vänner som delade en historia.
Jag blev vansinnigt inspirerad av alla människorna jag träffade och jag önskar så att det fanns ett datum utsatt där vi skulle ses igen.
En facebook grupp är i alla fall startad ;) och jag hoppas på att få följa mina vänner i deras liv där.
Efter dagens slut så tog jag tre steg utanför skolan i Stockholm, rakt in i min käras bil och så bar turen hem till Skåne igen.

Nu är jag trött och nöjd. Det känns lite ovant att inte ha en skoluppgift att hänge mig åt. Men å andra sidan kan jag unna mig en eller två dagar ledigt.

Tack älskling för att du var/är en prins och körde mig hela vägen dit och hem!

God natt kramar
Mika

2 kommentarer:

  1. Ni unnade er väl något att äta på vägen hem också! Låter som du har hittat helt rätt utbildning - vilken tur för dig och för dina rumskamrater som fått träffa och hämta inspiration från dig!

    SvaraRadera
  2. Hahahaha... nej. Inte egentligen. En STOR påse godis blev det. Sedan orkade ingen tänka på mat!
    Mina rumskamrater har tyckt att utbildningen varit si så där. Inte alls roligt att ha en mamma som målar/tecknar konstant... mina kurskamrater är fantastiska och jag hoppas att jag gett dom hälften av all inspiration som jag fått av dom!

    SvaraRadera