söndag 25 november 2012

Sökes: hjälp med att bygga hemsida!

Söker dig som kan hjälpa mig bygga upp en enkel hemsida. Med enkel menar jag att den ska se och kännas enkel att manövrera i. Både för mig som handhar och för eventuella kunder som tittar.
Hemsidan ska innehålla portfolio, blog samt möjlighet att lägga upp bilder på produkter med pris (väldigt enkel webshop)
Känner du någon eller kan detta själv? Lämna gärna kostnadsförslag i kommentarerna eller maila mig på Mikaela.nordlund(snabel-À)telia.com

Kram
Mika

9 kommentarer:

 1. Hörde att du fått kontakt med "mina" killar. Kul! (Aven om det inte blir något samarbete).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir det inte? Tråkigt... Det verkar som jag får köpa en "hemsida för dummies" och tillverka en själv. Eller ringa runt till företag och fråga. Kramen!!!

   Radera
  2. Oj, det blev fel. Jag vet inte om det blir något samarbete mellan killarna och dig. Jag vill inte lägga mig i deras arbete. Jag hoppas förstås att det blir ett samarbete. Jag menade att hur det än blir så är det kul!

   Radera
 2. Oj det blev fel. Jag menade att hur det än blir så är det kul att du har kontaktat dem! Jag vet inte hur det går med ert samarbete. Jag vill inte lägga mig i det killarna gör.

  SvaraRadera
 3. Oj nu blev det konstigt igen. Min första kommentar försvann så då skrev jag en ny och då dök den första upp igen!

  SvaraRadera
 4. Hahaha... jaha då förstår jag. Jag har inte hört ifrån dom men då inväntar jag det.

  SvaraRadera
 5. Känner du Sara Sveninge? båstadtjej i Wien som är bra på hemsidor och grafisk design! mitt tips är att kontakta henne!

  SvaraRadera
 6. det är nog enklast att kontakta henne via facebook.

  SvaraRadera
 7. Hej Amimono. Nej henne känner jag inte till även om namnet är väldigt bekant. Jag har fått en kille som hjälper mig och han verkar väldigt duktig så jag stannar med honom. Men stort tack för tipset!!!!

  SvaraRadera