tisdag 11 september 2012

Från sommar till höst i ett hjärtslag.

Det gick snabbt. Från ljum sommardag till stormig höst i ett hjärtslag. Jag älskar hösten och den höga luften som kommer med den.

Min kurs tickar på och jag känner att jag växer med den. Ni som läste hela förra inlägget ska ha en eloge. Även jag tycker det är svårt att hänga med i mitt resonemang och då är det ändå mina tankar.
Jag tänkte berätta lite om kursen så här långt. Jag vet att många som tittar in här har funderingar på att gå utbildningen.
Det är som sagt en e-kurs på distans under en termin (15 veckor). Terminen börjas och avslutas med att träffas på skolan under en dag vardera. Resten av utbildningen sker på internet via en portal. Vi får en uppgift på söndagen som ska lösas under veckan och lämnas in nästkommande söndag. Efter det har veckans lärare en vecka på sig att kommentera och bedöma det inlämnade materialet.
Första veckan arbetade vi med bildanalyser och att göra en bild utifrån vad vi upplever av vår by/närhet.

Ett övergivet och vindpinat Båstad.
Jag har enorma förväntningar på vad den här kursen kan ge mig och jag är lite rädd för att ingen kurs i världen kan ge mig det. Men än så länge känns det jättebra att få en utmaning varje vecka och lösa den. Att utmana sig själv i nya tekniker, nya tankesätt och dessutom få professionell och bra återkoppling varje vecka känns som ren lyx!

Kram
Mika

3 kommentarer:

 1. Tusen tack för din jättegulliga kommentar hos mig :)
  Tur för då hittade jag till dig.
  Förstår att du målar....trevligt, har jag oxå gjort, men tidsbrist, lathet, och brist på inspiration gjorde att jag lagt ner det. Kanske återupptar jag det en dag ;)
  Du är så välkommen tillbaka till mig och jag kommer tillbaka till dig!
  Ha en riktigt fin dag och lycka till med kursen :D
  Ann-Louisekram <3

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Så härligt att det känns lyxigt!

  SvaraRadera