söndag 13 november 2011

Hufvudstaden.

I fyra härligt intensiva dagar fick jag jag smaka på livet som heltids- dagtids-arbetande illustratör på barnens förlag på Söder i Stockholm. Det kändes hur bra som helst kan jag meddela. Jag och fru My fick sexhundratjugotvå nya idéer där sexhundranitton är fantastiska och helt enkelt måste förverkligas.
(Som vanligt är allt superduperhyperhemligt... men jag uppdaterar så fort jag kan!)

Även om vi arbetade mesta tiden så fanns det lite tid till att upptäcka söders guldskatter. Om jag någonsin flyttar till Stockholm så är det i den här delen av staden jag tänker bosätta mig.

Jag kan inte neka till att det känns overkligt att jag ska arbeta på butiken som statligt anställd imorgon. Overkligt och märkligt.
Välkommen!

Egoboost á la Mika!

Man blir glad av att vara kreativ!

...och lite småtramsig...

Kram
Mika 

4 kommentarer:

 1. Åh, vad roligt!
  Du passar verkligen sjukt bra in där i butiken, som om du vore en del av den.
  Du är inte på väg att bli Stockholmare nu? =O

  SvaraRadera
 2. Eller butik var det kanske inte? 'Bara' förlag?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också att det är märkligt och overkligt att du jobbar där du jobbar imorgon. Du passar mycket bättre in på bilderna här ovanför. Törs du vara så där tramsig på jobbet imorgon t.ex?

  SvaraRadera
 4. Nilla: Ja visst är det som det är menat för mig denne butik/förlag/atelje/kontor... precis vad man vill för stunden! Men nej. Jag är inte på väg att bli stockholmare. Skåningen i mig trivs med att gästa ibland.

  Knasterfaster: Jag är ganska tramsig av mig allt som oftast faktiskt... men det kändes ändå märkligt.

  SvaraRadera