torsdag 7 oktober 2010

Klädesbutiker vet hur man gör!

Idag gick jag förbi ett skyltfönster där jag såg en riktigt läcker T-tröja för 199:-. Tänkte att den skulle vara fin på mig och gick in för att prova den.
Expediten hjälpte mig att hitta den, frågade om jag ville prova ett par byxor till och det ville jag ju! På väg in i provrummet visade hon mig en kofta... som var sååååå underbart fin! Liksom alldeles lagom till både vardag och fest... så jag tog med den in i provrummet.
T-tröjan var fel i färgen för mig och byxorna satt si så där... men koftan! OJ! Im in löv!

Så i stället för att impuls-shoppa en tischa för 199:- kom jag ut med en stickad kofta för 899:-.

Det kallar jag inspiration!

Kram
Mika

5 kommentarer:

 1. Jag letar efter den perfekta kofta. Kanske du har hittat den?!

  SvaraRadera
 2. Den låter fin på priset!
  Jag vill också ha en fin kofta.

  SvaraRadera
 3. Joop.. De vet hur de ska göra ;)
  Jag vill åsså ha en ny skön kofta!

  SvaraRadera
 4. Jag har en liten förfrågan.. Jag har en idé och skulle begöva ett samarbete med en bra illustratör ;) Är lite nojig bara att om jag nämner hela iden att den blir norpad. Vet inte om man kan gå till tryck själv eller om man behöver ett bokförlag..? Jag är ju helt grön på området!
  Intresserad, nyfiken?

  SvaraRadera
 5. Knasterfaster: Jag tror jag har hittat den... Kolla bondelid på MQ! Dom har fått in många fina "handknitted" koftor där i dagarna!
  Nilla: Du är verkligen förtjänt av en riktigt fin kofta! Hade jag kunnat sticka bra så hade jag stickat en Nilla-kofta till dig!
  MissC:Man kan göra både och... det som är fördel med att få den publicerad genom ett förlag är att man inte behöver stå med hela kostnaden själv... samt att dom promotar boken (eller vad det kan vara) åt dig.
  Klart att jag är nyfiken! Jag mailar dig... ;)

  SvaraRadera