torsdag 26 februari 2015

Daisy.

Förra veckan hade vi sportlov. Stor önskar sig en hund mer än något annat i denna världen (jag med... lite i hemlighet) och vilken tur vi hade! Vi blev tillfrågade att sitta hundvakt. Hunden var inget annat än en jaktcocker som heter Daisy. Det tog två timmar sedan var vi alla helt förälskade i henne.
Hon var överallt och sniffade och som bonus fick jag en extra sängkamrat. Det var liksom inget att diskutera. Jag släckte lampan och PANG TJOFFS SLAP så låg det en hund på min arm (jag vill inbilla mig att om jag skaffar hund på riktigt så ska den ALDRIG få ligga i min säng, men den här var  ju liksom inte vår på riktigt och det måste kännas väldigt konstigt att komma hem till främlingar och så får man inte ens sova i en säng... som man är van vid... ja, ni förstår vad jag menar).

Nästan hela vecka gick till långa promenader och klia bakom örat. Visst gjorde vi lite småutflykter också... men så här i efterhand minns vi bara Daisy och alla hoppas på att hon kommer på besök snart igen.

Ni har inte glömt att besöka mig på mikasatelje.com va? Välkomna!

Kram
Mika

2 kommentarer:

  1. Vi har en rödtott i familjen som också vill ha hund men som vårt liv ser ut kommer den va alldeles för mycket själv. Tyvärr!
    Men om ni skaffar en så kan han ju vara hundvakt åt er :-)
    Ha bästa helgen vännen!! Kram Petra

    SvaraRadera