fredag 15 mars 2013

Början eller slut?

Det är inte alltid livet pekar dit jag vill att det ska peka. Det är som att jag tänker en sak och gör en annan. Som att jag säger njuuuuut av kakan och sedan slänger jag den över axeln.
Jag vill inte verka arbetsskygg eller ovillig till att tjäna mitt uppehälle men om sanningen ska fram så är jag läskigt medveten om att för att jag ska bli den fantastiska konstnär, kreatör och (jag letar efter ett ord som betyder driftig företagare) som jag vet att jag är så behöver jag få andas fritt. Ha mina tankar klara och låta dom vandra. Komma till roten av livet och börja om på nytt. Släppa den stress som styr och vara fri. Hinna komma till insikt utan att hitta fem nya hinder problem som egentligen inte har något värde. Det här med att jobba på dagen, vara mamma på fritiden och måla på natten funkar väldigt dåligt i längden. Utan tillräckligt med sömn tappar jag fokus väldigt snabbt. Jag kan det här nu och önskar mig frihet. Frihet att blomstra i sinne och kreativitet.

Kram
Mika

3 kommentarer:

 1. Känner igen mig. Den där balansen mellan jobb, fritid, kreativitet, familj och allt annat är svår att hitta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Det är som är fullbokad med allt jag vill göra och det jag älskar. Sedan lägger livet på lika mycket till som jag bör och måste.

   Radera
 2. SÅ sant! Det är där jag är nu! Jag sliter mitt hår och känner att jag inte riktigt fixar situationen. Men jag tänker att det är nog övergående.

  Men tänka??? Jag kan ju inte ens vara så kreativ jag kan vara på mitt förskolejobb vilket gör att det känns som om jag försummar det. Likadant med familjen. Och företaget jag är med och startar. Och beställningarna som ligger... Nej det är inte hållbart...

  Jag saknar också att tänka och mina sprudlande idéer...

  Har du möjlighet att ta tjänstledigt? Vet inte alls hur sånt funkar men kanske kan du hitta spåret eller bana väg för ett annat?

  SvaraRadera