söndag 25 mars 2012

Några timmar senare...

Jag känner mig energiserad! Att måla STORT på STOR duk får mig lycklig!!!! Att göra det ute i bleka vårsolen ännu lyckligare!

Och resultatet? Jag vet inte om den är färdig... Men så här ser den ut efter dag 1:

6 kommentarer:

  1. Åh, det syns hur hon njuter av vårens första varma solstrålar! Så fin!

    SvaraRadera
  2. Åh, det syns hur hon njuter av vårens första varma solstrålar! Så fin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så är det! Härligt att du såg det direkt!!!

      Radera
  3. Det ser ut som A när hon blivit stor =) Fiiiin!!

    SvaraRadera
  4. Åh, vad kul att se vad du målar också! Ofta är jag ju sjukt nyfiken här i bloggen på vad du sysslar med konstnärligt men förstår ju också varför du inte kan lägga upp. Tycker tavlan ger en sån varm känsla. Myyys. Sådär har jag känt hela helgen :)

    Sv: Svarar här idag för jag vill verkligen inte att du ska missa hur otroligt glad jag är över dina tips och hur klarsynt du ser på tecknandet! För det är ju sånt här jag tänker på hela tiden. Och det är just hastigheten och träffsäkerheten jag jobbar med nu. Och du har så rätt att det bästa blir när man träffar rätt snabbt och enkelt. Därför övar jag ännu mer :)

    Och du ska BARA VETA HUR GÄRNA JAG HAR VELAT GÅ EN KROKIKURS de senaste fem åren!!!! Jag har aldrig gått någon och den enda som hållts inom 8 mils radie gick när jag precis fick min lilla dotter för två år sedan. Alla sådana kurser är här alltid inbakade i större utbildningar som jag dessvärre inte har gått (eller vill gå?). Men jag ska nog höra med närmaste folkhögskola... Kanske kanske finns det något. Annars får jag väl fortsätta som jag har gjort (Suck! Hade behövt annan input med)

    SvaraRadera