onsdag 19 oktober 2011

Visdom 2.

Ta för dig av livet, men ta inte mer än du behöver -då blir det en belastning snarare än en rikedom.

Kram
Guruschmuru.

4 kommentarer:

  1. Har du kommit på det visdomsordet själv?
    Känns som 2000-talets viktigaste, typ.

    SvaraRadera
  2. Jag tror att detta är något som alla (dom flesta) har tänkt på så jag kan inte ta patent på det ;) Där emot så är det jag som formulerat det... som en riktig guruschmuru!
    Jag kan inte säga att jag alltid lever efter det men när jag tänker på saker som inte riktigt funkar i mitt liv och min vardag så är det oftast det här som felar. Antingen att jag är undergiven och tänker; "neeeej... det där kan inte jag göra/ta/få..." eller också att jag tar alldeles för mycket. Choklad är en sådan sak, prylar en annan, eller att jag försöker hålla för många bollar i luften (som det så modernt kallas när man har häcken full av en massa måsten!) Jag tror helt enkelt att vi är jättebra på att överdosera vilket gör att vi inte uppskattar det vi har.

    Kram
    Mika

    SvaraRadera
  3. Även fast vi inte känner varandra måste jag bara säga: Du verkar så himla klok och skriver det så bra :)
    För övrigt måste jag bekänna en sak (hoppas inte du blir allt för arg på mig för det). Bilden du lagt upp häromdagen har jag printat ut och lagt på ett ställe för bara mig, om jag känner mig nere så tar jag fram den, för den får mig att le.
    Kram!/C

    SvaraRadera
  4. Carola: Hahaha... jag kanske verkar klok... faktum är att jag allt som oftast blir överraskad själv över det jag skriver.
    Jag känner mig supersmickrad över att du skrivit ut min bild!!!! Härligt att höra att den kan få någon att le.

    Kram!

    SvaraRadera