onsdag 29 september 2010

Tid.

Jag behöver mer tid.

Är det någon där ute som har lite över?

Det är nämligen så att mina 24 timmar om dygnet inte riktigt räcker till, så jag tänkte att om du har lite över skulle jag kunna byta det mot kanske en gammal barnvagn eller hembakat bröd... (ja... inte mitt hembakta bröd då... för det har jag inte tid med...). Jag har en hel hög med scrap-grejor och en hel hög med tyg i vackra färger som jag inte hinner med... det skulle du också kunna få.
Det enda jag egentligen behöver är min familj, hälsa, tak över huvudet och pengar till saker som mat och värme... och så tid förståss.

Någon?

Kram
Mika

7 kommentarer:

 1. Hade jag haft kontrollen över tid så hade du fått massor av mig...=) Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tror jag skulle kunna stuva om lite och få loss lite tid. När jag tänker efter så har jag nog en hel del tid att dela med mig av. Mitt ordspråk är "ger man så får man". Jag tror det fungerar med tid också. Ett tips annars är att att sätta in tid på ett konto när barnen är små. Sedan kan man plocka ut tiden när barnen blivit större. När barnen flyttar hemifrån brukar man få ett "tidslyft" har jag hört. KRAM

  SvaraRadera
 3. Alltså just tid vill jag inte trejda. Men du kan få min gamla dator? Snart åker den ut genom fönstret. Det räcker om jag får lite bröd (inte hembakt) i utbyte.

  SvaraRadera
 4. Lina: Tack! betyder det att jag kan lämna mina battingar hos dig på Söndag? ;)
  Knasterfaster: Ja... jag vet! Men jag behöver tidslyftet nu... min plan är nämligen att etablera mig hos varenda bokförlag i världen nu... så jag kan vara mer med barnen under kvällar och eftermiddagar sen.
  Nilla: Du kan få bröd. Tror jag har en limpa grovbröd som vi inte hinner äta upp. Ska jag skicka den med snail-mail?
  Jag tycker verkligen du ska investera i en ny... så du kan se alla youtube filmer som jag tipsar dig om!

  SvaraRadera
 5. haha, ajajaj. det är jobbigt det där! hoppas du hittar någon som har lite tid över! :-)

  vilken härlig kommentar, tack så mycket för den! du är go du!

  SvaraRadera
 6. Klart du får lämna dina sötnosar här....Storan undrar varje dag jag möter henne på dagis om hon inte ska få komma hit någon dag!! Så söndag kan väl vara en bra dag? Ska bara kolla med maken först =) Kram

  SvaraRadera
 7. Lina:Kan vara en mycket bra dag!

  SvaraRadera